Lättlagat: Kycklingkebabrulle
Svårare än så här är det inte att göra sin egen kycklingkebabrulle! En väldigt snabb och enkel lunch eller middag, i alla fall om du redan har färdiglagad kyckling!
Kycklingkebabrulle
1 person
10 minuter
Ingredienser:
- Ett par salladsblad
- 1/2 liten rödlök
- 1 inlagd libanesisk gurka
- 1 tomat
- 1 flatbröd av något slag
- Cirka 1 tillagat kycklingbröst
Vitlökssås:
- 2 msk majonnäs
- 1,5 dl gräddfil
- 1 vitlöksklyfta, finriven eller pressad
- 1 msk hackad dill (fryst går bra)
- Salt
- Svartpeppar
- Strimla salladen, skiva rödlöken tunt, dela och skiva tomaten och slanta gurkan.
- Blanda ihop ingredienserna till såsen och smaka av med salt och peppar.
- Skiva kycklingen i centimetertjocka skivor, placera på en tallrik och mikra försiktigt i 15-sekundersstötar tills genomvarm.
- Fördela kycklingen och grönsakerna i mitten på brödet, ringla över sås, rulla ihop och ät.